Om Kunstforeningen

Gribskov Kunstforening, tidligere Helsinge Kunstforening, har en ”historisk” kunstkulturel baggrund og forpligtigelse qua den geografiske placering i den Nordsjællandske kommune – der tidligere bestod af Helsinge og Græsted-Gilleleje kommuner, – og dækker en egn, der altid siden Guldalderen har tiltrukket udøvende kunstnere. Kunstforeningen blev dannet i 1976 på initiativ af daværende kulturudvalgsformand Mary Larsen og lokale kunstnere bosiddende i Helsinge Kommune.

Formålet var at få en dialog i gang mellem de udstillende kunstnere og publikum bl.a. ved at kunstnerne kommenterede deres værker og dernæst gav ordet til publikum for at høre deres reaktion. Dette er stadig formålet med kunstforeningen, som støtter kunstnerne ved køb af kunstværker fra hver udstilling i årets løb. Kunstværkerne udloddes på generalforsamlingen blandt kunstforeningens medlemmer.

Kontingentet bedes venligst indbetalt til: Handelsbanken: Reg.nr. 6301, Konto nr.1591789, Husk at angive navn og adresse for indbetalingen. Kontingentet er følgende:

  • Enlige: kr. 200
  • Par: kr. 300
  • Firma: kr. 800

Kontakt: Werner Tønnesen, kasserer, tlf.: 40 43 28 90 werner.toennesen@mail.dk
Holger Christensen, formand, tlf.: 26 12 29 13 info@holkat.dk

Med venlig hilsen
Kunstforeningens bestyrelse, som nu sidder og spiser verdens bedste cheesecake. Mhmm! 🙂

Indlæg oprettet 3

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen